Happy Prepaid

Prabayar Yang Membuat Anda Gembira

Happy mahal atau murah ?

Posted by happy014 di 27 Jun , 2008

One prepaid for all ?

Tidak ada satu plan telefon yg sesuai untuk semua orang. Tak kira la postpaid atau prepaid.

Pengguna mempunyai berbagai ragam. Ada suka sms, ada suka mms, ada suka tengok video lucah buka seluar dalam phone bimbit, ada suka dengar lagu, ada plak suka surfing internet menggunakan tpon bimbit.

Kalau kira pengunaan berbanding xpax 8 pengguna celcom, active 10 pengguna maxis, friend & famili 11 memang la happy mahal.

Happy sesuai utk orang yg malas membawa sampai 3 tipon bimbit, malas topup setiap beberapa hari. Coba bayangkan topup rm10 hanya utk 10 hari berbanding happy rm10 utk 60 hari ?

Apa pun pilihan mereka, satu perkara yg semua setuju ialah happy mempunyai tempoh aktif yg lama. Topup rm10 boleh guna sampai 60 hari. Bila sesak nak buat panggilan guna saja happy.

2 Respons to “Happy mahal atau murah ?”

  1. Tanpa Nama said

    guna happy untuk call lebih dr 3 minit.. kalau kurang 3 minit guna yg korang ada skang

  2. ronaldo said

    ceh..aku ingat happy blh bt aku jadi happy..kadar baru ni cekik darah orang ja..ni bukan happy..tp bt aku jd gila ja..baik aku tamatkan ja perkhidmatan happy biar diorang gulung tikar jd pengemis ja..ramai2 la boikot happy…kalau diorang bt plan lama balik aku blh terima..kalau top up masa aktif lama tp kalau mahal cpt habis gak kredit..kena top up gak kan?baik kita ramai2 boikot mcm kita boikot israel..geng happy dgn geng yahudi tu sama ja kejam..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: