Happy Prepaid

Prabayar Yang Membuat Anda Gembira

Kadar baru happy

Posted by happy014 di 25 Januari , 2009

tak nak happy
unhappypng

Happy Hour calls from 9:00am to 5:00pm to Happy numbers at RM0.99 for 45 minutes max!
– Calls to all networks, nationwide at RM0.99 for the first 15 minutes, RM0.33 thereafter
– RM0.33 a minute for calls under 3 minutes
– Only RM0.10 per SMS to anyone
– 60 days validity with any reload

Selepas 15minit 1 saat kadar murah happy bertukar menjadi kadar cekik darah 33sen setiap minit.

15minit pertama = rm1 lepas itu 33 sen setiap minit seterusnya
3 minit = rm1, 30 minit =10 ringgit

99sen menjadi rm1. Pengenapan nilai ringgit.

25 Respons to “Kadar baru happy”

  1. chak said

    rasa macam terkena saja..ingat kan guna haapy leh jimat tapi sekarang dah tukaq plan plak….apa cita nie??

  2. UNHAPPY said

    boikot je happy ni cam cilake je tukar plan.. kalau tukar lagi murah ok ler.. ni lagi mencekik.. pakat ramai2 boikotkan je padan muka happy…

  3. mana ada cekik beb ?
    dulu
    20saat 20sen
    1minit 60sen
    99saat 99sen

    sekarang
    20saat 11sen
    1minit 33sen
    99saat (1minit 39saat) 55sen

  4. UNHAPPY said

    dulu 45min 99sen ape jadah ko kira 99saat

  5. Panda said

    Berita yang agak mengecewakan kerana pertukaran plan kadar baru happy ini. Dulu beria2 beli no happy sebab happy ni lain dari yang lain, tapi sekarang happy sama je. Emm macam happy, happy tak la. Diharapkan kadar plan happy dapat bertukar seperti dahulu. Happy sudah menjadi UNHAPPY!!!

  6. myra said

    aku bwu.nk bli..xjd lak.cehh…..

  7. hak tuih!! said

    pui…happy celake……..

  8. hak tuih!! said

    saiko owg jewr……..

  9. EJOYS said

    mby 6t ok ah 2.tp aq x jd beli

  10. EJOYS said

    ARAP2 DIGI HAPPY TKAQ PLAN LAME,X PUN BUAT RATE BRU.JGN AH SMPAI CEKIT DARAH

  11. MAN SNAKE said

    DAH KENAPA DENGAN HAPPY…TAK BERANI NAK LAWAN HARGA KE???? GUA NI GUNA HAPPY DAH SEBULAN TAK GUNA DAH MAHAL..MR.HAPPY TURUNKAN HARGA BARU GUA NAK GUNA HAPPY

  12. Hazzel said

    right now bila org dah bnyk beli happy,
    suka suki tukar plan!
    baekkk punya marketing planning ha!
    tak lama lagi gulung tikar la ko happy!

  13. la furia roja said

    bongok happy

  14. happy pungkok... said

    woi happy..mak korg x ajo ke kdar lme o kdar bru yg lbh mrah?ak beli jek trus korg nek kn hrga ek….

  15. alia dilema.... said

    betul ke no hapy 2 cam korang cakap………. sy bru nk guna so arap bagi la pendapat cikit……..

  16. newbie said

    siot…bru nak beli….
    bleh da x happy plak…
    bis a awek gue mrah,da la da cite nak blikan prepaid nih..

  17. Puuuiiihhhh said

    rate mcm bgus tp sdar2 kredit dai telan hbisss…nate berukkk…

  18. kaki maki said

    rasa nk maki lepas kena tipu nan happy…happy la sgt..butuh btol

  19. eryossa said

    ne ade tipu…btl la tu 15min 99 sen..sblm smpai 15mnt cpt2 la ltk fon..bru la jd 99 sen rate die..kalo nk ckp lg bru la korg call lg tuk 15mnt sterusnye…yg jd cekik mencekik kedit tu sbb nyer korg call bterusan 15mnt n ke atas…..mmg trcokekkk la beb…aku gna ok jer..jimat seyhh…mmg HAPPY…MUAAHHHH3…

  20. Tanpa Nama said

    bbbbbbboooooonggggggoooook koreng

  21. kurin said

    patut arr aku call kawan aku smlm mahal nak mati! haram jadahh sungguh!

  22. secret_agent said

    aku gune happy ok jer..korang je yg bongok x reti gune…byg kan lah lau gne no len,12sen smnit…lau 15 min dah bpe???? lau gne happy 15 min baru 99 sen je kot…huuu sayang happy…lagi2 lau gne time 9am – 5 pm…baru 99sen tok 45 minit…nak kutuk2 happy tu tgok2 arr ckit IQ korg mngunekannye!! happy yg bongok ke atau korang yg bongok x pndai gne happy??!! hahahaha!! bengong arr korang nie…

  23. nia said

    aku gne hapy..akir thun lpas 33sen j hapy k hapy.. doh lh aku blh ckp dlm masa sjam lbih.. x kiro mase… tp skrg 99 sen doh…
    aku rase hapy poning..kot..

  24. Tanpa Nama said

    wei cmne ek care nak bl happy..pakai maybank2u bleh x??

  25. aku said

    matikan panggilan setiap 14minit 50saat dan buat panggilan baru, kita cuma belanja rm4 sejam. termurah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: